https://www.vgs-online.eu/vgs-graveursdagen-2023-16-t-m-18-juni-fryslan/n142c0

Beste VGS-leden,

De VGS Graveursdagen komen er weer aan. Dit jaar van vrijdagavond 16 juni t/m zondagmorgen 18 juni.
Locatie is Friesland !

Een aantal jaren geleden waren we al te gast in Friesland en hebben we Leeuwarden en de Waddenzee bezocht. Dit keer gaan we naar een heel ander deel van Friesland: de Friese meren in het zuidwesten van de provincie, waar ook de roemruchte Elfstedentocht verreden wordt. 

Het programma is op dit moment nog niet precies bekend, maar zoals jullie van ons gewend zijn wordt dat een mooie en leuke combinatie van verschillende activiteiten. We gaan onder andere een zeiltocht maken op een van de Friese meren met een tjalk (een historisch zeilend vrachtschip vroeger gebruikt voor vervoer op de binnenwateren) en onderweg lunchen we op een eiland. In geval van slecht weer wordt het een schip waar we tijdens de tocht aan boord droog kunnen zitten. 
We overnachten in Sneek.

De eigen bijdrage die we dit jaar voor het pakket van 2x een hotelovernachting en lunch/diner vragen is € 125 per persoon (ex-btw).

Om de reserveringen te kunnen maken, willen we graag inventariseren wie interesse heeft om mee te gaan naar Friesland. Voor de aanmelding kunnen jullie gebruik maken van deze link op de VGS-website.
Let op: dit is niet vrijblijvend. Indien je doorgeeft mee te gaan, zullen we direct een hotelkamer voor je reserveren.

We zien jullie reacties graag voor 17 februari a.s. tegemoet.

Tot ziens in Friesland !