https://www.vgs-online.eu/22-januari-2021-vgs-ledenvergadering-en-nieuwjaarsborrel-geannuleerd/n134c0

VGS-ledenvergadering & nieuwjaarsborrel

vrijdag 22 januari 2021 - geannuleerd

Beste VGS-leden,

Helaas ontwricht Covid-19 nog steeds een groot deel van het gewone leven. Waar we maanden geleden dachten dat we in januari waarschijnlijk wel weer het gewone leven voor een groot deel opgepakt zouden hebben, blijkt het virus weerbarstiger dan gehoopt.

De maatregelen in België en Nederland laten nog niet toe dat we een bijeenkomst kunnen organiseren. Dat betekent ook dat de VGS-nieuwjaarsreceptie van vrijdag 22 januari a.s. niet doorgaat. Op dit moment willen we daar nog geen nieuwe datum voor prikken. Ook niet voor de VGS-ledenvergadering en de Graveursdagen. We willen eerst het einde van de maatregelen afwachten voordat we deze bijeenkomsten opnieuw gaan plannen.

In Nederland gelden de huidige maatregelen (waaronder geen bijeenkomsten organiseren) tot in ieder geval 9 februari en verzwaringen lijken op handen voor die tijd. In België gelden de huidige maatregelen tot 1 maart. Naast een avondklok is onder andere de horeca dicht.

We zullen de situatie nauwlettend volgen en als er meer zicht lijkt op structurele verlichtingen van de maatregelen, zullen we deze activiteiten weer gaan plannen.

Verder hopen wij dat jullie en jullie dierbaren gezond blijven en dat ook de zaken voorspoedig gaan,